Форум за туризъм и пътешествия

Форум на портал "Нашето отечество България"
Дата и час: 13 Окт 2024 08:50

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Сабазий - дълбоко разочаровани
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2009 20:17 

Изключително разочарован съм от това вилно селище.Пътят който води към него е в ужасно състояние, обслужването е под всякаква критика, лятната градина е разположена до обор та да усещате миризмата му , когато вечеряте.Облаци папатаци долитата от този същия обор за да ....вечерят и те.Стаите са малки и доста влажни поради липста на вентилация , на санитарния възел.Още с влизането в тях Ви удря миризма на застояло и спарено.
Истинско чудо е ако в 08 или 08.30 сутринта има кой да Ви направи едно кафе.Някъде към 09 персонала(в състав една "ранобудна " баба) се измъква от бърлогите си и сънено Ви взима поръчката.С обяснението, че снощи стояла до късно и чак сега се събудила.
За заведение с 2 звезди цените са доста солени, но това може да се отдаде на джендема в който трябва да се закара всичката тая стока.
Като природа , наоколо няма какво да се види.Над Сабазий-Джендемий се намира Белинташ, ако това може да Ви е интересно значи има с какво да убиете скуката.
Едно от незабравимите преживявания, които Ви предлага комплекса Сабазий-Джендемий е мъкненето на багажа на гръб по 45 градусов наклон от колата до комплекса.Защото до комплекса не се стига с кола.Да разстоянието не е много 200-300 метра , но наклона си го бива и пътеката е доста разбита и хлъзгава.
В Джендемий аз с мъка изкарах една вечер, под бодрата песен на облаци папатаци .
В заключение мога да Ви кажа - Сабазий-Джендемий е ваканционно селище за.....персонала си.
Не ходете там!!

Последна промяна Velio на 07 Авг 2009 18:48, променена общо 1 път
Правопис

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Сабазий - дълбоко разочаровани
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2009 09:48 
Администратор
Аватар

Ако имате снимки, които потвърждават думите ви и ги качите, ще е много хубаво. Ако не знаете как - пишете ми ЛС.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Сабазий - дълбоко разочаровани
МнениеПубликувано на: 10 Яну 2013 14:27 

И аз съм на твоето мнение, че не трябва там да се ходи. Бях преди 3-4 година, не помня точно колко. Напазарувахме си храна, алкохол, копания от 20 човека заминават да се веселят. Стигаме, едвам слезнахме по тази "антре стресова пътека", но както и да е. От там ни казаха, че не можело да си носим храна и алкохол, трябвало всичко от тях да се взима. Не позволиха в механата да слагаме наши продукти. Беше късна есен, на беседката отвънка хапнахме и пийнахме в студа по нещо от това, което си носим, все пак пари сме давали. С големи уговорки ни дадоха чаши и прибори. Трябваше ние после да си ги измием. Решаваме, че стана твърде студено и влизаме вътре в ресторанта, като прибираме нашите продукти в някоя стая. В ресторанта поръчваме по 1-2 питиета на човек и свършва този вид алкохол. Имаха само по 1 бутилка. Така им свърши всичката ракия и водка, също и сухите мезета. Вкарахме си нашите продукти, като преди това на убеждаваха, че трябва и уискито да им изпием и чак тогава можело. Стана време за лягане, в долните стай чаршафите бяха мокри от влагата, а да не ви разправям на какво миришеше. Тези, който бяха там взеха от спалното бельо на другите, горни стай и спаха с дрехите. В тези стай беше ужасно студено. На другия ден с голямо удоволствие и нетърпение си тръгнахме от тази къща. Надявам се други да не правят нашата грешка!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа